Wil jij slechte gewoontes vervangen door nieuwe positieve patronen?

Meld je dan direct aan. Wil je meer weten over het programma? Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen direct contact met je op.

Wil jij je oude door nieuwe patronen vervangen en tegelijk fitter worden?

Meld je dan direct aan. Wil je meer weten over het programma? Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen direct contact met je op.

“Vind je purpose, vertaal dit in een actieplan en leer nieuwe gewoontes aan!

Boris Hendriksen (1975)

De afgelopen jaren dacht ik steeds vaker: ‘ik werk nu 20 jaar bij een grote multinational. Ik ben getrouwd, vader geworden. Ben behoorlijk gelukkig. Dagen, maanden, jaren vliegen voorbij. En toch mis ik iets’….

Waar doe ik het allemaal voor? Waar is die spontane energie die ik vroeger had? Werk en leef ik vanuit mijn passie? Doe ik waar ik goed in ben, of probeer ik met name aan verwachtingen te voldoen? Ik had niet echt een antwoord op die vragen.

Daarnaast had ik een aantal slechte gewoontes ontwikkeld. Gewoontes die langzaam een steeds grotere impact op mijn leven hadden. Tussen mij en mijn dromen en ontwikkeling in stonden. Negatieve impact hadden op mijn relaties met anderen.

Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt. Gezond oud worden, groeien. Stoppen met uitstellen. Het roer ging om en is om. Ik heb mijn purpose bepaald: mijn waarom. Mijn purpose heb ik vertaald in lange termijn doelen. Deze doelen heb ik omgezet naar een actieplan. Mijn oude slechte gewoontes heb ik losgelaten. Van de een op de andere dag. Nieuwe activiteiten zijn er voor in de plaats gekomen. Nu kan zien wat ik jaren niet zag.

12 weken ben ik er actief mee bezig geweest. Daarna werden mijn nieuwe activiteiten echte gewoontes. Ik hoef er nu niet meer over na te denken. Ik ben niet mijn gewoontes: ik bepaal mijn eigen gewoontes. Mijn nieuwe gewoontes passen veel beter bij mij. Maken me gelukkig en gezond. Mijn directe omgeving is blij. Blij dat ik mijn passie heb gevonden en deze heb vertaald in concrete doelen en dagelijke activiteiten. Doelen en activiteiten waar zij een belangrijke rol in spelen.

Iedereen kan meer uit het leven halen, net als ik. Zorg dat je een purpose hebt: je ‘waarom’. Zorg dat je dit vertaalt in concrete doelen en een actieplan. Wees eerlijk naar jezelf. Stap er even uit en bekijk jezelf van een afstand. Leer van de ervaringen van anderen. Verzamel de juiste mensen om je heen. Vraag ze om steun en doe het samen. Geef jezelf een KickStart en je zult versteld staan van wat jij uit je leven kunt halen. Voor jezelf en voor elkaar.

Mijn purpose is: ‘blijven leren en met passie bijdragen, zodat mijn omgeving mooier en gelukkiger wordt.’ Ik geloof dat iedereen meer uit zijn zichzelf en uit zijn omgeving kan halen met de juiste focus en een beetje discipline. Ik help je graag je purpose en persoonlijke doelen helder te krijgen en deze om te zetten in tastbare en blijvende resultaten.

2001 Universiteit Groningen: Bedrijfskunde

2001- heden Unilever, Viacom (MTV), Diageo (Johnnie Walker, Smirnoff): diverse leidinggevende management en commerciële posities (lokaal en internationaal). 

2020: Certified Professional Coach (Foundation)

Heb jij het gevoel dat je:

Leeft voor een ander (of voor de verwachtingen van anderen) 

Zaken uitstelt of in een sleur zit

Niet het maximale uit jezelf haalt op zakelijk gebied?

Niet fit of te zwaar bent

Te weinig tijd besteedt aan mensen waar je het meest om geeft

Heb jij het gevoel dat je:

Leeft voor een ander (of voor de verwachtingen van anderen)

Zaken uitstelt of in een sleur zit

In een baan zit waar je weg wilt, maar de stap niet durft te zetten

Sportief niet het maximale uit jezelf haalt

Te weinig tijd besteedt aan mensen waar je het meest om geeft

“Betrokkenheid, inzet, doorzettingsvermogen. Je sleept elkaar er doorheen, ook als het even tegen zit.”

Jeen Westra (1971)

In mijn werkzame leven heb ik bij verschillende bedrijven altijd management posities vervuld waarbij mensenkennis, inlevingsvermogen en het in de kracht zetten van het individu binnen een groep, de top drivers zijn voor het bouwen van succesvolle teams. Teambuilding en mensen onderdeel laten worden van het succes is de rode draad in mijn carrière.

Bij defensie leer je dat je team zo sterk is als de zwakste schakel en daar ben je samen verantwoordelijk voor. Betrokkenheid, inzet, doorzettingsvermogen. Je sleept elkaar er doorheen, ook als het even tegen zit. In al mijn activiteiten zie je deze ervaring terugkomen. Als sportcoach, als CrossFit trainer, maar ook in de functies die ik in het bedrijfsleven heb mogen uitoefenen.

Als trainer van KickStart zet ik mijn kennis in om jouw doelen te bereiken en begeleid je op de weg die voor je ligt.

1994: The Hague University: Communicatie management & Int. Marketing

1997- 2020: diverse leidinggevende posities waarvan de afgelopen 6 jaar binnen de HR tech/Recruitment industrie

2010 – heden: Sportcoach, Crossfit Trainer, personal trainer & bootcamp instructor

2021 – heden:  Ministerie van Defensie Kapitein Landmacht

“Door mijn achtergrond bij het Korps Mariniers, kan ik je helpen je fysieke grenzen op te zoeken zonder geblesseerd te raken”

 

Nicky Cohen de Lara (1993)

Bij defensie leer je al vrij snel hoe je je grenzen kunt verleggen. En dat is zeker zo bij de eenheid waar ik deel van uitmaak: het Korps Mariniers. Ons motto is: ‘zo wijd de wereld strekt.’ Omdat wij inzetbaar zijn in elk klimatologisch gebied, moeten we hard trainen.

In de afgelopen 9 jaar bij het Korps heb ik veel geleerd over hoe je jezelf kunt pushen, zonder blessures te krijgen. Hoe je elkaar door een zware work-out kunt slepen. Hoe je elkaar helpt doelen te bereiken.

Als KickStart trainer wil ik mijn kennis aan jou overbrengen en jou helpen uitdagende doelen te bereiken.

2012 – heden: Ministerie van Defensie Korporaal Korps Mariniers

2020 – heden: CrossFit trainer

“We gaan samen tot het uiterste, waardoor je flinke progressie gaat maken”

 

 

 

Jeroen van Diemen (1989)

Ik doe al mijn hele leven aan sport: ik ben al jong begonnen met turnen, judo en honkbal. Sinds m’n achttiende kickboks ik ook. Inmiddels heb ik daar behoorlijk wat wedstrijdervaring opgedaan (zo’n 60 partijen) en ben ik profesional geworden (A-klasse). Mijn persoonlijke motto is: ook al zit het tegen, gewoon door blijven gaan. Deze mentaliteit heb ik zowel als ik train als in mijn wedstrijden.

Als KickStart trainer ga ik ervoor zorgen dat jij het maximale uit jezelf gaat halen. Zowel op conditioneel vlak als ten aanzien van de door jouw beoogde doelen. We gaan samen tot het uiterste, waardoor je flnke progressie gaat maken.

2010 – heden Personal trainer Gym Haarlem, Gym Industries, ZERO23

2018 – heden Eigenaar Personal Gym Albert Cuyp – Boxing Gym

 

 

“Jouw lichaam kan vaak meer aan dan jijzelf denkt”

Mike Zinger (1972) Fysiotherapeut/Manueel Therapeut

De afgelopen twee decennia heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met fysieke klachten. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik gekozen voor het vak manuele therapie. In 2008 behaalde ik mijn Mastertitel manuele therapie aan de SOMT. Mijn kracht zit in mijn gedrevenheid, kennis en persoonlijke aanpak. Een behandeling moet naar mijn mening prettig en effectief zijn, waarbij de klant centraal staat. Ik hou van open communicatie waarin ruimte ligt om achterliggende oorzaken te bespreken.

Als KickStart fysiotherapeut en manueel therapeut help ik je jouw lichaam beter te leren kennen. Ik kan je van bepaalde klachten afhelpen en aangeven waar je focus zou moeten liggen in je toekomstige trainingen. Jouw lichaam kan vaak meer aan dan jijzelf denkt.

2001 – heden:  Fysiotherapeut

2008 – heden: Manueel Therapeut (Master Manuele Therapie)

“Ik laat je ervaren waar de zwakke en sterke punten in je lichaam zitten waardoor je gerichter met je trainingsdoelen aan de gang kunt”

Arjen Germans (1975) Osteopaat

Als fysiotherapeut begonnen en gewerkt in verschillende particuliere praktijken, waardoor ik er al snel achter was dat ik meer wilde zien, kunnen en bovenal behandelen. Na een korte zoektocht op osteopathie uitgekomen. Ik behandel graag en wil met mijn behandeling mensen van hun klachten af helpen, maar bovenal iedereen leren hoe zij zelf hun klachten leren begrijpen en hierdoor deze zelf kunnen beïnvloeden en oplossen.
 

1996-1999 Hogeschool Zuyd: opleiding Fysiotherapie

2001-2007 College Sutherland Opleiding Osteopathie DO-MRO

2007-Heden: Osteopathie Driehuis/Heemstede: Eigenaar

 

“Mijn massages hebben een onthaastend en ontstressend effect, waardoor mensen de (werk)druk beter aan kunnen.”

Hans van den Berg: Masseur (1957)

Door astmatische klachten was ik genoodzaakt te stoppen bij McCain als Foods Keurmeester. Een ontspanningsmassage (cadeau van een vriendin) opende mijn ogen.

Mensen een ’senang ’gevoel geven. Dát is wat ik bij elke massage voor ogen heb. ‘Senang’ is een Maleis woord dat ‘behaaglijk’, betekent. Mijn massages hebben een onthaastend en ontstressend effect, waardoor mensen de (werk)druk beter aan kunnen.

Tijdens het masseren krijg ik van veel klanten te horen dat zij hun gezondheid en leefstijl willen verbeteren. Blijkbaar halen mijn massages goede voornemens naar boven bij mensen. Met KickStart mag ik daarop inspelen.’ Omdat ik veel grepen uit de pitjit gebruik – de Indonesische manier van masseren – heb ik mijn achternaam naar het Maleis vertaald: Dari Gunung.

1988-2007: McCain Foods keurmeester, Mentor Medical Systems Facilities Assistant
2005 – 2008: Touch Pro Stoelmassage, Holistisch masseur (Academie voor Massage & Beweging)
2008 – heden: Masseur/Eigenaar van Dari Gunung

Kom in contact

Wil jij meer uit jezelf halen, dan is KickStart wat voor jou. Meld je aan voor een training. Of vul het contactformulier in.

Wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.