‘Jij kunt het leven leiden dat jij wilt…..
als je dat echt wilt’

Meld je direct aan. Of vul onderstaand contactformulier in als je meer wilt weten over het programma. Het KickStart-team neemt contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

‘Jij kunt het leven leiden dat jij wilt…..
als jij dat echt wilt’

Meld je direct aan. Of vul onderstaand contactformulier in als je meer wilt weten over het programma. Het KickStart-team neemt contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

KickStart is een 12 weken leefstijlprogramma opgebouwd uit drie onderdelen: persoonlijke ontwikkeling, fitness en voeding. Met dit programma haal jij het beste uit jezelf, zowel op mentaal als op lichamelijk vlak.

3-daagse retraite in de natuur

De drie-daagse training op een prachtige locatie is de Kick-Start van het 12 weken programma. Onder begeleiding van verschillende sportinstructeurs en een trainer, ga je drie dagenlang de uitdaging aan met jezelf. Een fysiotherapeut zorgt ervoor dat je jouw lichaam leert kennen. Een masseur zorgt voor ontspanning na een dag training. Het persoonlijke 12 weken plan dat je maakt tijdens de retraite en jouw commitment – aan jezelf en jouw team – zorgen voor een gegarandeerd resultaat.

Persoonlijke ontwikkeling, fitness & voeding

7 verschillende Persoonlijke Ontwikkelingssessies en 5 Work Outs (Cardio en Kracht) vormen de basis van het programma. In de sessies ontdek je je kernwaarden en je bepaalt een levensmissie. Doelen worden vertaald in een actieplan. Je leert ook wat gezonde voeding is. Welke rol voeding speelt in training. Natuurlijk komt dit ook naar voren in het eten dat de kok voor je maakt

Blijvende team connectie

 

Een besloten App groep, Video calls en een terugkommiddag zorgen voor zowel positieve druk als steun van jouw KickStart team. Natuurlijk kun je gedurende de 12 weken ook aanvullende één op één trainingen krijgen

Fitter en scherper

 

Een sterk en gezond lichaam is jouw basis. Meer energie of keuzes gemaakt die je al lang uitstelde. Het resultaat dat jij voor ogen had, wordt daadwerkelijk behaald met KickStart. Oude, slechte gewoontes verdwijnen.  Nieuwe positieve patronen ontstaan. De inzichten van andere mannen helpen je een beter inzicht te krijgen in jezelf. Je haalt het beste uit jezelf op alle gebied.

Gegarandeerd resultaat

Gegarandeerd resultaat door de unieke samenstelling van het KickStart programma.

De blijvende verbinding met jouw KickStart team- natuurlijk gecombineerd met jouw persoonlijke inzet – zorgt ervoor dat oude, slechte patronen worden vervangen door positieve, nieuwe gewoontes.

Je fitte, sterke lichaam, je heldere geest en de opgedane zelfinzichten stellen je in staat om de juiste keuzes te maken en het beste uit jezelf te halen op persoonlijk, zakelijk en fysiek vlak. Je wordt een betere versie van jezelf. Met het KickStart programma bepaal je nu, waar je straks op terugkijkt. 

Kom in contact

Wil jij meer uit jezelf halen, dan is KickStart wat voor jou. Meld je aan voor een training. Of vul het contactformulier in.

Wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.