‘Heb jij het gevoel dat je niet alles uit je leven haalt op persoonlijk, zakelijk en fysiek gebied?’

‘Heb jij het gevoel dat je niet alles uit je leven haalt op persoonlijk, zakelijk en fysiek gebied?’

Meld je dan direct aan. Wil je meer weten over het programma? Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen direct contact met je op.

Wees gerust: je bent niet alleen. Terugkijkend op hun leven zouden mensen vijf dingen anders gedaan hebben:

  1. Had ik maar meer tijd besteed aan de mensen waarvan ik hou
  2. Had ik maar wat minder hard gewerkt
  3. Had ik maar de moed gehad om een leven te leiden waarin ik trouw was aan mezelf, in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen
  4. Had ik mezelf maar meer geluk gegund en me minder zorgen gemaakt
  5. Had ik maar mijn volledige potentieel benut

(Bronnie Ware: Top 5 regrets of the dying)

96% van alle mannen laat zijn levenskoers bepalen door omstandigheden, verwachtingen van anderen, of angsten. Wil jij bij de overige 4% horen en zelf – actief – de richting van jouw leven bepalen?

Wacht niet tot je laatste levenfase. Doe het nu! Gun jezelf een KickStart en voorkom toekomstige ‘Had ik maars….’

KickStart is voor ALLE mannen die ZELF aan het roer van hun leven willen staan en die NU bepalen waar ze STRAKS op terugkijken.

Retraite in de natuur

 

In de prachtige natuur van Nederland kun je in alle rust jouw leven van een afstandje bekijken. Waar sta je nu? Waar zie je jezelf over twee, vijf of 20 jaar? Waar wil je straks op terugkijken? Welke gewoontes maken je gelukkig, welke niet? In de persoonlijke ontwikkelingssessies leidt de trainer je op een gestructureerde manier naar antwoorden op deze vragen. Je antwoorden vormen de basis van jouw actieplan.

Bepaal doelen en je levensmissie

De persoonlijke ontwikkelings-sessies helpen inzicht te krijgen in je huidige leven, je kernwaarden, doelen en dat wat je tegenhield om het beste uit jezelf te halen. In de Work Outs laten verschillende trainers je kennismaken met: bootcamp, crossfit, powerlifting en kickboksen. Deze Work Outs bereiden je voor op de 12 weken, waarin zowel je lichaam als geest sterker en fitter worden. Daarnaast leer je wat gezonde voeding voor je kan doen. Of je nu wilt afvallen of juist spiermassa wilt aankomen. 

12 weken team support en coaching

 

Tijdens de retraite leg je de basis voor de connectie met jouw KickStart team. Jouw eigen KickStart team van acht mannen helpt jou. Steunt bij het verkrijgen van zelfinzicht, het bepalen en bereiken van jouw doelen. De KickStart trainers leren je alles over training en voeding. De Coach begeleidt jou in het bepalen en realiseren van je doelen op fysiek en mentaal vlak. Het bewezen succesvolle model van het programma zorgt ervoor dat je gegarandeerd sterker en gelukkiger in het leven staat na 12 weken. We gaan samenwerken aan jou!

Kom in contact

Wil jij meer uit jezelf halen, dan is KickStart wat voor jou. Meld je aan voor een training. Of vul het contactformulier in.

Wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.